Como faço para configurar minha conta 2Checkout?

Com as opções de processamento de pagamentos internacionais oferecidas pela 2Checkout, você pode vender em todo o mundo e atingir um público verdadeiramente global.

Dê a seus clientes a opção de selecionar entre mais de 25 moedas e mais de 15 idiomas para a interface de pagamento, para fornecer a eles uma experiência confortável.

Através do processador de pagamentos 2Checkout , seus clientes poderão efetuar pagamentos online de pedidos realizados em sua loja. Pagamento 2Checkout é possível se você instalar o aplicativo a partir do painel de controle MerchantPro e tiver uma conta nesta plataforma de processador de pagamento.

Siga estas etapas para configurar sua conta:

1. Acceseaza panoul de control MerchantPro, pagina Métodos de pagamento si instaleaza 2Checkout;

2. Copiaza URL-ul din dreptul campului Callback URL; <screenshot src=""2checkout_url_notificare.jpg"" class="img-thumbnail" />

3. Intra in contul tau 2Checkout;

4. Acceseaza meniul Account, sectiunea Site Management;<screenshot src=""2checkout_site_management.jpg"" class="img-thumbnail" />

5. Adauga Callback URL copiat anterior, in campul Approved URL; <screenshot src=""2checkout_aproved_url.jpg"" class="img-thumbnail" />

6. Acceseaza sub-sectiunea Direct return, bifeaza optiunea Given links back to my website si apasa butonul Save changes; <screenshot src=""2checkout_given_links_back.jpg"" class="img-thumbnail" />

7. Acceseaza meniul Webhooks, sectiunea Settings;<screenshot src=""2checkout_webhooks.jpg"" class="img-thumbnail" />

8. Activeaza urmatoarele optiuni si introdu in fiecare camp acelasi URL folosit si in campul Approved URL;

• Fraud Status Changed
    • Invoice Status Changed
    • Refund Issued

9. Apasa butonul Save Settings;

10. Mergi la aplicatia 2Checkout din panoul de control al magaiznului tau;

11. Introdu Account ID si Secret word copiate din contul tau 2Checkout;

12. Mergi la sectiunea Configurações exibição si defineste preferintele pentru afisarea metodei de plata si pentru alte setari asociate. In Help Center vei gasi toate informatiile despre cum iti poti configura metodele de plata in magazin.

13. Mergi la sectiunea Developer mode unde poti configura permisiunile pentru testarea metodei de plata, fara ca aceasta sa fie vizibila clientilor. In Help Center vei gasi mai multe detalii despre cum poti seta o metoda de plata online in mod demo.

14. Apasa butonul Save dupa ce ai verificat toate setarile.

Last modified: 28 May 2021