Como faço para definir meus servidores DNS no GoDaddy?

GoDaddy é um dos maiores registros internacionais, com mais de 22 anos de experiência na área de serviços de marketing.

Depois de fazer login na conta de gerenciamento de domínio [GoDaddy] (https://sso.godaddy.com/), você pode alterar seus servidores DNS seguindo estas etapas:

1. Acceseaza optiunea Manage DNS din dreptul domeniului tau;

1. In sectiunea Nameservers, apasa butonul Change;

1. Introdu nameserverele MerchantPro accesand Enter my own nameservers (advanced);

1. Adauga cele 2 nameservere (ns1.shopmania.org si ns2.shopmania.org) si apasa butonul Save;

Propagarea nameserverelor poate dura pana la 72 ore.

Poti verifica daca nameserverele au fost modificate accesand Whatsmydns, Whois sau DnsChecker.

Last modified: 23 Dec 2020